ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Депутатам заплатять за "роботу" в новорічну ніч 8 000 000

Не перестаю дивуватися фактам "парламентського неподобства". Наприклад ВРУ прийняла свій графік роботи на цей та частину наступого року - календарний план другоі сесіі. Увага, з 30 по 4 січня, згідно прийнятому графіку, депутати, виявляється, будуть працювати в окрузі та комітетах.

Якщо без прикрас, то коли депутати будуть піднімати келих у новорічну ніч - виборці будуть платити їм зарплату. Якщо порахувати, - виходить кругленька сума - десь 200 000 доларів або майже 2 000 000 гривень. Додатково, іх обслуговуватиме апарат та помічники, які так само отримають зарплатню. Разом сума "святкових" складе біля до 1 мільона доларів. Скільки громадян можна врятувати, скількох дітей вилікувати?

Я вважаю, що Рада захоплена політичними рейдерами. Більшість депутатів знищує останні ознаки довіри до парламенту як державого інституту. Наша партія зареєструвала законопроект про скасуванння депутатських пільг, фракція передасть кошти, які виділяються на оздоровлення депутатів на лікування дітей, та прозвітує про це своім виборцям.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram