Торгові точки ТМ «Кулиничі» встановлені незаконно

Кіоски скандально відомої торгової марки «Кулиничі», які недавно почали масово встановлювати в Києві – незаконні. Таку інформацію надала Голосіївська Районна Державна Адміністрація у відповідь на інформаційний запит громадянки Любові Глищук.

З інформації, яку надала Голосієвська РДА виходить, що жодного договору про пайовий внесок та довідки про функціональне призначення не видавалося. У половини МАФів взагалі немає жодних документів.

В районній адміністрації запевнили, що торгівельні споруди демонтують у 2014 році, коли з'являться перші кошти на їх демонтаж.

Нагадуємо що раніше кияни разом з націоналістами провели велику кількість акцій «Козацьких забав» проти ТМ «Кулиничі», під час яких незаконно встановленні МАФи були обклеєні наліпками та розмальовані написами «Власність партії регіонів», «Не купуй у бандитів» та іншими написами подібного змісту. Зі свого боку громадський проект «Юридичний відділ революції» організував роботу киян з інформаційними запитами завдяки яким і вдалось отримати інформацію про незаконність встановлених МАФів.

ТМ «Кулиничі» прославились тим, що їхні власники – депутати та родичі міністрів від Партії Регіонів знищили практично всі хлібзаводи Києва, що б встановити монополію на хліб в столиці.

Також експерти нарікають на високу кількість хімікатів в продукції даної торгової марки.

Андрій Медведько Андрій Медведько , Громадський активіст, член ВО "Свобода"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram