ГоловнаБлогиБлог Андрія Ільківа

Хто не в пучку, того сокирою, пане Арсенію, чи газовими камерами?

Лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк, виступаючи 30 березня 2012 року на партійному з’їзді «Батьківщини» зокрема заявив: "Хто не з об'єднаною опозицією, хто не йде з нами на виборчу кампанію, той підтримує Януковича".

Фото: Макс Левин

Опозиція збирається в пучок. Цілком логічно. Переламати зв’язку гілок важче, ніж поодинці, та й віником зручніше підмітати, загрібати.

Молодий «дуче» «Фронту …» з неприхованим ганебним тавруванням інакодумства відкинув мільйони тих, кому набридли і віник діючої влади і віник минулої влади (так званої сьогодні опозиції), які впродовж 20 років однаково вимітають виключно у свої кишені багатства України. Мертві віники заборонили появу молодих паростків.

Етимологічно слово «фашизм» походить від італійського «Fascio» (ліги), а також від латинського «Fascis» (пучок різок з увіткнутою посередині сокирою) - це древній символ римської адміністрації.

В зв’язку з цими тезами цілком логічне запитання, винесене у заголовок, адже дим з газових камер Освенціма та Майданека ще й до сьогодні до кінця розвіявся над небом Європи.

Андрій Ільків Андрій Ільків , Адвокат, м. Львів
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram