ГоловнаКиїв

Вибух у Києві: відомо про загиблих, під завалами будівлі можуть бути люди (оновлено)

Вранці у Києві стався вибух у Голосіївському районі.

Вибух у Києві: відомо про загиблих, під завалами будівлі можуть бути люди (оновлено)
вибух в Києві
Фото: КМВА

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києві частково зруйнована двоповерхова будівля.

Оновлення. За уточненими даними КМВА, на території АТП в Голосіївському районі стався вибух техногенного походження. Згодом у КМВА додали, що вибух не повʼязаний з роботою систем газопостачання — будівля не газифікована.

Внаслідок вибуху двоповерхова будівля 40 х 100 м. була частково зруйнована. За уточненими даними на цю хвилину відомо достеменно про двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. 

До рятувально-пошуковоі операції залучено кінологічний розрахунок. 

Фото: ДСНС Києва

Оновлення. За інформацією КМВА, рятувальники деблокували ще одне тіло. На цю хвилину відомо про трьох загиблих. Пошуково-рятувальна операція триває.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко та КМВА.

За інформацією Кличка, вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Наразі походження вибуху невідоме. 

Фото: ДСНС Києва

"Частково зруйнована двоповерхова будівля. Пожежі немає. Під завалами можуть бути люди. Екстрені служби вже працюють на місці", — написав мер столиці. 

Фото: ДСНС Києва

У КМВА додали, що внаслідок вибуху попередньо виявили двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Всі оперативні служби працюють на місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram