ГоловнаБлогиБлог Олександра Ганущина

7 перших днів

Після блогу про перший день роботи на посаді Голови Львівської обласної ради отримав чимало побажань - продовжуйте, мовляв. То ж тепер викладаю спостереження за пророблений тиждень.

Фото: Надано Олександром Ганущиним

П'ять своїх апаратних нарад із заступниками та керівниками підрозділів апарату, одна в ЛОДА і участь в роботі колегії ОДА. Наради по волонтерській поїздці на Схід, та по поточних питаннях управління майном. Робоча поїздка до Бродів, (відвідини ДБСТ котрі планував ще до виборів, нарада по будівництву майданчику зі штучним покриттям та робочі зустрічі з керівниками обласних закладів, обговорення дій до Дня Святого Миколая). Участь у представленні результатів місцевих виборів на сесії Львівської міськради. Робоча нарада з представлення голів постійних комісій начальникам департаментів ОДА, та, власне самими головами комісій. Робота над проектом структури апарату, розподіл заступників за комісіями і районами, відбір та співбесіди з радниками закріплених за комісіями. Зустрічі з чотирма головами райрад, та 12 депутатами облради. Дві робочі наради по міжнародній технічній допомозі з керівником асоціації " Єврорегіон Карпати". Участь у нараді з керівником фонду "Відродження", Офісу реформ щодо децентралізації, відкритті антитерористичного центру при СБУ. Нарада по впровадженню електронного документообігу та тривалі консультації за її результатами з айтішниками. Участь у заходах до річниці Революції Гідності.Три ефіри на ТБ, один коментар на новини і одне інтерву сайту.

Дві поїздки до Києва (небюджетним коштом на вихідні). Перша на навчання новообраних депутатів, друга - на 10 річницю Української школи політичних студій.

З останнього заходу саме цінне по напрямку міжнародної технічної допомоги -підтверджені домовленості з "Відродженням" про допомогу з ПКД на об'єкти котрі підтримуватимуть донори, знайомство з представниками Фонду "Східна Європа", ПроООН та наміри про співпрацю. А ще- запевнення представників Автомайдану допомогти з контактами в Міноборони щодо будівництва житла військовим.

Ну і допомога волонтерам, в тому числі з виїздом на Схід до Героїв. У поїздці, власне, перебуваю (станом на 17.14 28.11.2015).

Підсумок: найбільше просуваємося в напрямку МТД, у інших -ще треба наздоганяти. Тішуся, що завдяки зусиллям моїм і заступників цього тижня запрацювала фахова структура ради - постійні комісії, відтак на 8 грудня, II пленарне першої сесії, гадаю, проектів рішень буде винесено більше.

Десь так. Дякую усім хто допомагав. Сам знаю, що небагато проте йдемо вперед.

Олександр Ганущин Олександр Ганущин , Голова Львівської обласної ради (2015-2020)
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram