ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Суд зобов`язав Ющенка вибачитись переді мною

Ющенко поїхав в Грузію - хай там і лишається назавжди. Він нам не треба. Здобувши кредит довіри національного масштабу, цей брехун плюнув у обличчя всім, хто разом з ним мерз на Майдані. На президентських виборах Ющенко опустився до того, що будучи чинним президентом (!), виконував функцію технічного кандидата Януковича проти Тимошенко.

До речі, так само, як і Яценюк, Ющенко поливав брудом Юлію Тимошенко і мене. Я подав на цього брехуна до суду. У серпні 2010 року Печерський районний суд визнав, що інформація про мене, розповсюджена Ющенком, є недостовірною, і зобов'язав його переді мною публічно вибачитись. Пасічник досі це не зробив, хоча рішення суду набуло законної сили.

На цих виборах Ющенко веде "Нашу Україну" - технічний проект Партії регіонів, щоб відщипнути частину голосів у справжньої народної опозиції - Радикальної партії Олега Ляшка. В останньому телевізійному ролику вони використовують шляхом плагіату тези нашої програми. Єгипетська картопля, китайська гречка, бразильський цукор - те, проти чого ми боремось, тепер озвучує Ющенко. А коли ж ти був президентом, хіба захищав національного виробника, хіба обмежував доступ імпорту сільгоспродукції? Брехун, немає більше слів. І тих, хто за нього проголосує, теж немає

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram