Спецтема
Коррупция - СТОП!

Додаток. Львів

В 1-кімнатній квартирі No.5А до 1978 року проживала одинока бабця. в 1979 році в цій 1-кімнатній квартирі No.5А по обміну було прописано 5 (п'ять) осіб, в 1981 році було прописано вже 6 осіб. В 1988 році в 1-кімнатну квартиру No.5А в'їхала бабця Баранова до якої прописали дочку Золоткову і внучку Жукову (яка потім стала майором міліції - Палагутіной), квартиру приватизували в 1996 році 31 травня: розпорядження міськвиконкому No.374.

В 1997 році мешканка з квартири No.5А звертається в БТІ про виготовлення дублікату документів на свою квартиру, посилаючись на те, що іі власні оригінали були викрадені, а вона хоче квартиру продати.

В БТІ виготовляють технічний паспорт на квартиру No.5А, а Свідоцтво про право власності на кв. No.5 (літеру "А" вписати нібито забули).

З цього часу починаються проблеми в мешканців квартири No.5.

В 2000 році мешканка Баранова квартири No.5А помирає. Її дочка Золоткова оформляє спадщину, але не на квартиру No.5А, а на квартиру No.5. Ця афера була проведена у змові осіб:

- чиновники Залізничної райдержадміністрації (будинок кілька разів міняв район);

- працівників ЖЕКу (ЛКП) - підробили записи в домовій книзі, домовилися з БТІ та підробили технічну документацію на квартири No.5 та No.5А;

- міської ради, незаконно приймали рішення про обмін: в 1978 році та 1981 році вказували про обмін нібито квартири No.5, а в 1987 році обмін кв. No.5А.

В 2005 році дочка з внучкою (яка є майор транспортної міліції Палагутіна) продають квартиру, але не власну No.5А, а No.5,квартиру No.5 за підробленими документами, яку купив Круглов.

В цьому ж 2005 році Золоткова подає позов про визнання договору купівлі - продажу недійсним та просить забезпечити позов, а саме, - накласти арешт на квартиру No.5.

25.10.2005 року суддя Кушнерик М.П. Галицького рай. суду виніс ухвалу про забезпечення позову: на квартиру No.5 наклав арешт.

26.10.2005 року появляється договір купівлі-продажу на кв. No.5 між Кругловим та адвокатом Суптелем. Позов в суді перетворюється не до Круглова, а до Суптеля.

Дійсні власники кв. No.5 в квітні 2007 році хотіли отримати кредит під квартиру і випадково дізналися про проблеми з перепродажем квартири No.5, Суддя Курилець Галицького рай. суду свідомо не допустив справжніх власників No.5 до справи, надав довідку від 17.04.2007р. до Галицької рай адміністрації, що вони до судової справи стосунку не мають, тому що судова справа стосується власників іншої квартири.

20.07.2007р. по справі No.2-604/07 суддя Курилець Галицького рай. суду м. Львова виносить рішення про виселення майора міліції Палагутіної та її мами Золоткової з квартири No.5 (в якій вони ніколи не проживали) та вселення в кв. No.5 адвоката Суптеля (у якого договір купівлі-продажу на кв. No.5 появився після накладеного арешту судом 25.10.2005р., а в Суптель нібито її купив 26.10.2005р.).

Адвокат Суптель починає рейдерство проти справжніх власників квартири No.5. Домовляється з суддею Юрківим О.Р., який не реєструючи позовної заяви Суптеля в канцілярії суду, виносить заочне рішення про вселення Суптеля в квартиру No.5, заборонити вчиняти перешкоди Суптелю справжніми влачсниками квартири No.5.

Починають на власників квартири No.5 фабрикувати кримінальні справи: на дружину і сина. Адвокат Суптель пише наклеп, нібито його побили в його власній квартирі No.5 мешканці квартири No.10 і міліція з прокуратурою і судами починають розігрувати рейдерський фарс з метою нейтралізувати та деморалізувати справжніх власників квартири No.5. Нач. Галицького райвідділу Іваночко, слідчий Балич, прокурор Галицького р-ну Заліско, судді Галицького району Ванівський, Курилець, Олексієнко, Шумська, судді апеляційного суду Романюк, Леон, Стельмах, Макойда - зфальсифікували проти мешканців (власників) кв. No.5 постанови та рішення про притягнення їх до кримінальної відповідальності за ст. No.122 та 296 КК України (іменем України!!!).

В 2007 році влсники кв.No.5 дізнались в суді та БТІ, що на їх квартиру виготовлена друга реєстраційна справа (дублікат документів на квартиру на інші прізвища, тобто на прізвища мешканців кв. No.5А). В той же час підроблені документи і на кв. No.5а. Оригінальні документи з БТІ квартир No.5 та No.5А в суд в 2007 - 2008 -2009 роках витребували судді Галицького рай. суду м. Львова Юрків та Сєрьодкіна, які назад в БТІ не повернуті по даний час - судді влаштували філіал БТІ в суді.

З БТІ в була витребувана інвентарна справа на цілий будинок, з якої виявилось, що була виготовлена друга реєстраційна справа на квартиру No.5 (пакет документів). Ці документи також знаходяться в Галицькому рай. суді, їх суд в БТІ не повертає.

15.06.2011р. Львівський окружний адміністративний суд по справі No.2а-1293/11/1370 виніс постанову: "Визнати протиправними дії Львівського обласного комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки щодо виготовлення другої реєстраційної справи на кв. No.5 по вул. .... у м. Львові".

05.07.2011р. на підставі викладеного та шахрайських махінацій службових осіб міліції, прокуратури, суддів, місцевої адміністрації, адвокатури, нотаріусів, ... дійсні власники кв. No.5, майно яких 6-й рік піддається рейдерському захвату, в порядку ст. 4, 94, 95, 97 КПК України та ст. 40 Конституції України звернулися з заявою про злочин до прокурора Львівської області В.В.Ковбасюка.

В даний час проти 2-х власників квартири No.5 порушені кримінальні справи. Квартиру привели в антисанітарний стан.

Адвокат Суптель разом з начальником ЛКП і посадовою особою виконавчої служби виконали сфабриковане рішення судді Курильця по справі No.2-604/07 від 20.07.2007р.,а саме, вселили Суптеля в дві кімнати квартири No.5. В даний час в захоплених 2-х кімнатах проживає студент Божик з м. Городка, який заявляє, що він з партії ВО "СВОБОДА" Тягнибока, він знаходить людей для використання майна власників квартири No.5 в якості готелю на вихідні дні.

Тобто, по кв. No.5 через незаконні дії міліції, прокуратури та суддів, в 2-х кімнатах гуляють та проживають сторонні особи і заробляють кошти адвокатам Суптелю і Божик, представникам правоохоронних органів та влади.

Коррупция-СТОП! Коррупция-СТОП! , Факты. Запросы. Документы
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram