ГоловнаСвіт

Жінки масово судяться з Pornhub через опубліковані з ними відео

В компанії наголосили, що кожне додане на сайт відео перевіряється модераторами.

Жінки масово судяться з Pornhub через опубліковані з ними відео
Pornhub
Фото: cnews.ru

Понад 30 жінок подали в суд на компанію, що володіє стрімінговим порносайтом Pornhub, за поширення відео з їх участю без згоди.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Brown Rudnick LLP, юридична фірма, що представляє позивачів, заявила, що в позові заявлені претензії відповідно до Закону про захист жертв торгівлі людьми та насильства від 2000 року. Одна з позивачок розповіла, що їй було 17 років, коли її хлопець змусив її зняти інтимне відео, а пізніше воно було розміщено на Pornhub без її згоди.

У Pornhub назвали звинувачення "абсолютно абсурдними, повністю безрозсудними і категорично помилковими" і зазначили, що кожне додане на сайт відео перевіряється модераторами.

"Pornhub має нульову толерантність до незаконного контенту і розслідує будь-які скарги чи звинувачення щодо контенту на наших платформах", - заявили в компанії.

Крім того, в компанії також запевняють, що у них діють ефективні заходи безпеки, а завантажувати відео неперевіреним користувачам - заборонено. При цьому на сайті можна не підтверджувати особу чи вік людей, які представлені в завантажених відео.

Серві Pornhub можна використовувати безкоштовно, але користувачі можуть щомісяця вносити плату за високоякісні відеопотоки і додатковий контент. Сайт переважно наповнюється його власними користувачами і доступний для загального перегляду.

Нагадаємо, у грудні минулого року журналісти Financial Times дізналися імʼя власника Pornhub. З'ясувалося, що компанія MindGeek, яка управляє найбільшими порносайтами світу (Pornhub, RedTube, YouPorn, Brazzers, Reality Kings) належить американському бізнесменові Бернарду Бергемару.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram