ГоловнаСвіт

Україна наполягатиме на виведенні російських військ з Придністров’я, - Кулеба

Голова МЗС України запропонував новообраній президентці Молдови Маї Санду взяти участь у діяльності ініційованої Україною Кримської платформи. 

Україна наполягатиме на виведенні російських військ з Придністров’я, - Кулеба
Фото: EPA/UPG

Україна разом з Молдовою наполягатиме на виведенні російських військ з регіону Придністров’я.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у ході робочого візиту до Молдови, передає пресслужба МЗС.

Кулеба запропонував новообраній президентці Молдови Маї Санду взяти участь у діяльності ініційованої Україною Кримської платформи. 

"Зі свого боку, ми і надалі підтримуватимемо територіальну цілісність Молдови в процесі придністровського врегулювання і спільно наполягатимемо на виведенні російських військ з регіону Придністров’я", - сказав голова МЗС України.

Під час зустрічі Кулеби з міністром закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Ауреліу Чокоєм сторони обговорили питання регіональної безпеки, зокрема врегулюванню російсько-українського збройного конфлікту на Донбасі та врегулювання придністровського конфлікту.

Нагадаємо ,раніше Мая Санду заявила про свій намір на посту президента Молдови домагатися виведення Оперативної групи російських військ з Придністров’я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram