ГоловнаСвіт

У Китаї напали на дитсадок, постраждало понад 50 дітей

Нападник обприскав дітей їдкою хімічною речовиною задля «помсти суспільству».

У Китаї напали на дитсадок, постраждало понад 50 дітей
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 12 листопада, в Китаї в провінції Юньнань чоловік увірвався в дитячий садок і обприскав дітей і вихователів їдкою хімічною речовиною задля «помсти суспільству». Про це повідомляє Washington Post.

У результаті нападу постраждали 51 дитина і три вихователі. Двоє отримали серйозні поранення, проте їхьому життю нічого зараз не загрожує.

У скоєнні нападу підозрюють 23-річного хлопця з прізвищем Конг, якого виявили в задній частині дитячого садка після нападу. Зазначають, що він застосував проти дітей гідроксид натрію, який використовують для виробництва, зокрема, мила і вибухових речовин. Він є дуже їдким і може подразнювати очі, шкіру і слизові оболонки, а також завдавати опіків.

Поліцейські сказали, що в Конга була проблемна сім'я.

«Його батьки розлучилися в дитинстві, і відсутність сімейного тепла призвела до психологічних спотворень, плюс його робота і життя були незадовільними, що призвело до песимістичного менталітету і думок про заходи проти суспільства», - сказано в заяві поліції.

Нагадаємо, у вересні на сході Китаю зіткнулися автобус і вантажівка, в результаті чого загинули 36 осіб, ще 36 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram