ГоловнаСвіт

У московському аеропорту евакуювали літак, у салоні якого на зльоті появився дим

П'ятеро пасажирів отримали травми, двох госпіталізували.

У московському аеропорту евакуювали літак, у салоні якого на зльоті появився дим
Фото: avia-mir.ru

179 осіб - пасажирів і членів екіпажу літака Boeing 737 -  екстрено евакуювали в московському аеропорту "Шереметьєво" через спрацювання датчика задимлення на борту. Під час евакуації з аварійного літака постраждали 8 осіб, повідомляє російське агентство "Интерфакс".

Лайнер мав вилетіти в Єреван, але перед зльотом у кабіні пілотів і салоні з'явився дим. Пілоти прийняли рішення евакуювати людей через аварійні трапи. У пасажирів, які пройшли посадку, почалася паніка, на борту виникла тиснява. У результаті вісім осіб отримали садна, удари і розтягнення, п'ятьох із них доправили в медпункт аеропорту.

Джерело агентства в органах управління повітряним рухом уточнило, що двох людей у результаті інциденту госпіталізували.

На сайті авіакомпанії-перевізника NordWind повідомили, що екіпаж Boeing 737 евакуював пасажирів через сторонній запах на борту літака. В авіакомпанії зазначили, що запах з'явився о 00:45 під час розбігу на зліт. Після евакуації з надувних трапів усіх пасажирів розмістили в будівлі аеропорту, їм надали харчування, а багаж перевантажили на резервний борт.

Нагадаємо, 5 травня в "Шереметьєво" під час аварійної посадки літака SSJ-100 виникла пожежа, в результаті якої загинула 41 людина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram