ГоловнаСвіт

Новий директор з комунікацій Білого дому обматюкав колег по адміністрації Трампа

Райнса Прібеса він назвав "параноїком і шизофреніком".

Новий директор з комунікацій Білого дому обматюкав колег по адміністрації Трампа
Фото: EPA/UPG

Новий директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі в бесіді з журналістом  The New Yorker  різкими висловлюваннями відгукнувся про главу адміністрації Райнса Прібеса і головного політичного стратега президента Стіва Беннона.

Про це пише "Голос Америки".

Скарамуччі, в минулому багатий банкір з Волл-стрит і завзятий захисник Трампа, спершу розкритикував Прібеса, якого він підозрює у витоках конфіденційної інформації про зустрічі в Білому домі. Прібес, колишній глава Національного комітету Республіканської партії, має тісні зв'язки з видатними діячами Республіканської партії і вважається одним із найвпливовіших людей в адміністрації.

"Райнс - це [нецензурне слово] параноїк і шизофренік", - сказав Скарамуччі.

Потім Скарамуччі переключився на Беннона, якого звинуватив у використанні службового становища для зміцнення власної репутації.

Новий директор з комунікацій наголосив, що сам такого не робить: "Я не намагаюся побудувати власний бренд на [нецензурне слово] силі президента. Я тут для того, щоб служити країні".

Відомо, що Прібес і Беннон рішуче заперечували проти призначення Скарамуччі, а після його прибуття в Білий дім прес-секретар  Шон Спайсер, що вважався союзником Прібеса, відразу ж подав у відставку.

Розмірковуючи про співробітників адміністрації, передають ЗМІ конфіденційну інформацію, Скарамуччі заявив: "Я їх усіх звільню. Я днями вже звільнив одного хлопця. Завтра звільню трьох-чотирьох. Я доберуся до того, хто злив вам інформацію. Райнс Прібес ... його дуже скоро попросять піти у відставку".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram