ГоловнаСвіт

NYT повідомила про перепалку Трампа і Путіна під час зустрічі в Гамбурзі

За неофіційними даними, Трамп почав зустріч з Путіним віч-на-віч "безцеремонно".

NYT повідомила про перепалку Трампа і Путіна під час зустрічі в Гамбурзі
Путин и Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін 40 хвилин на підвищених тонах обговорювали тему втручання Росії у вибори президента США.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на високопоставленого чиновника Білого дому і одного з помічників президента США.

За словами помічника, час від часу розмова двох президентів "розжарювалася". Крім того, джерела NYT розповіли, що Трамп почав зустріч з Путіним віч-на-віч "безцеремонно", поставивши запитання: "Я збираюся в цьому розібратися: ви це зробили?".

Як розповіли джерела видання, тему втручання Росії в американські вибори президенти США і Росії обговорювали 40 хвилин. Усього зустріч тривала трохи більше ніж дві години. NYT назвала її "найскладнішим моментом" саміту "Великої двадцятки" для президента США. Крім того, NYT зазначає, що держсекретар США Рекс Тіллерсон перед зустріччю з Путіним радив Трампу спілкуватися з ним у "жорсткій" манері.

Зустріч 7 липня в Гамбурзі стала першим особистим контактом Трампа і Путіна з моменту інавгурації президента США в січні. Трамп назвав зустріч з Путіним "приголомшливою", а Путін за її підсумками розповів, що "Трамп телевізійний дуже відрізняється від реальної людини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram