ГоловнаСвіт

Міноборони США повідомило про знищення штабу бойовиків біля Пальміри

За добу паралельно нанесено по вісім авіаударів по позиціях бойовиків у Сирії та Іраку.

Міноборони США повідомило про знищення штабу бойовиків біля Пальміри
Результаты авианалета 13 декабря, Дума
Фото: EPA/UPG

Війська міжнародної коаліції, що протистоять на чолі зі США терористичному угрупованню "Ісламська держава" в Сирії та Іраку, впродовж минулої доби знищили штаб бойовиків в районі сирійського міста Пальміра.

Про це поінформували в понеділок у міністерстві оборони США, повідомляє Укрінформ.

"Поблизу населеного пункту Пальміра ударом знищено будівлю штаб-квартири ІДІЛ", - наголошується в інформації.

Загалом у Сирії за добу було нанесено вісім авіаударів із застосуванням штурмової, винищувальної і бомбардувальної авіації. Так, в районі населених пунктів Абу-Камаль і Дейр-ез-Зор пошкоджено шість маршрутів поставки, які використовували терористи. Поблизу міст Шададі і Мара знищено бойові підрозділи ІДІЛ і кілька одиниць техніки.

Паралельно протягом минулої доби коаліція здійснила вісім авіа- і ракетних ударів по угрупованню "Ісламська держава" на території Іраку. Операції проводилися біля міст Мосул, Синджар і Султан Абдалла. При цьому повідомляється про знищення та ураження трьох підрозділів ІДІЛ тактичного рівня, п'яти бойових позицій, тренувального табору, двох складів, двох логістичних центрів, кількох транспортних засобів і декількох тунелів.

Як повідомлялося 7 жовтня, Туреччина завдала 18 ударів по позиціях ІДІЛ в Сирії. Під час наземних боїв загинули дев'ять бійців сирійської опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram