ГоловнаСвіт

Журналістка ВВС після 25 років роботи пішла в монастир

Мартіна Парді була однією з найбільш шанованих медіа-персон у Північній Ірландії

Журналістка ВВС після 25 років роботи пішла в монастир
Фото: www.bbc.com

Політична журналістка Мартіна Парді після 25 років роботи на телерадіокомпанію ВВС вирішила піти в монастир.

Про це повідомляє Belfast Telegraph.

"Привіт, я покидаю ВВС. З Богом", - написала Мартіна у "Твіттері" в п'ятницю, 10 жовтня.

Згодом вона зізналася, що дещо налякана реакцією людей на її рішення. Попри це, вона подякувала і тим, хто підтримав її, і тим, хто не поділяє її релігійних поглядів і не сприймає її рішення.

"Я розумію, що багато хто не зрозуміє цього рішення. Це рішення далося мені складно, але я ухвалила його з любов'ю і великою радістю", - зазначила вона.

"Це дуже особисте рішення. Я хочу побажати моїм колегам усього найкращого, особливо моїм друзям з політичного відділу. Я буду дуже сумувати за ним. Я також хочу побажати політикам успіху в їхній подальшій діяльності", - заявила Парді.

Парді була однією з найбільш шанованих медіа-персон у Північній Ірландії. Прекрасні відгуки про Мартіну залишили і її колишні керівники.

"Нам дуже сумно, що ми втрачаємо Мартіну і вона покидає наш політичний відділ. Ми будемо сумувати за нею, бо її роботу неможливо переоцінити. Бажаю їй усього найкращого на новому шляху, який вона собі обрала", - сказав директор ВВС у Північній Ірландії Петер Джонсон.

"Мартіна Парді є однією з наших найталановитіших і найпрацьовитіших репортерів. Особливо це відчувалося під час виборів та інших важливих політичних подій. Нам буде не вистачати її мудрості. Бажаю їй реалізації в новій ролі", - додала голова інформаційного відділу Кетлін Карагер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram