ГоловнаСвіт

Австралієць закінчив вуз у 97 років

Навчався переважно заочно.

Австралієць закінчив вуз у 97 років
Алан Стюарт
Фото: news.zn.ua

Переважно, літній студент здобував освіту заочно, листуючись через інтернет.

Мешканець Австралії 97-річний Алан Стюарт закріпив за собою титул найлітнішого випускника вищого навчального закладу.

Стюарт, який мешкає в місті Лісмор, 4 травня отримує ступінь магістра з медицини в університеті SCU у штаті Новий Південний Уельс. Стюарт утримує незвичайний титул найлітнішого випускника внз протягом п'яти років. 2006 року він потрапив до Книги рекордів Гіннеса після отримання юридичного ступеня.

За словами лектора університету SCU Соні Брауні, переважно, її літній студент здобував освіту заочно, спілкуючись через інтернет.

Свій перший диплом з університету Стоматології Сіднея Стюарт отримав 1936 року. Потім він отримав докторський ступінь зі стоматологічної хірургії в Чикаго. Після цього Стюарт довго працював за фахом у Лондоні, Сіднеї та в населених районах на півночі Нового Південного Уельсу, а потім на 90 році життя вирішив знову вступити до університету.

Сам Стюарт вважає, що здобуття нової професійної освіти для нього достатньо. За його словами, він так думав і після того як отримав третій диплом 2006 року.

"Ніколи не пізно вдосконалити ваші мізки, зробити виклик собі, щоб чогось досягти, і завести нових друзів", - сказав Стюарт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram