ГоловнаТехнології

Акція «Незалежний Гігабіт»: надшвидкий Інтернет та ТБ від Мережі Ланет

Уявити життя сучасної людини без швидкісного домашнього Інтернету з кожним роком стає дедалі складніше. Звичної раніше швидкості вже давно недостатньо, адже онлайн тепер значна частина повсякденного життя. Саме тому до вибору провайдера користувачі підходять з особливою відповідальністю, адже від якості наданих послуг залежить ефективність роботи, навчання, дозвілля та багато іншого.

Провайдер Мережа Ланет — найкраща якість в Києві та Україні

Протягом багатьох років Мережа Ланет залишається лідером гігабітного Інтернету і входить в ТОП кращих провайдерів країни.

Серед переваг провайдера:

  • стабільна швидкість;
  • по-справжньому безлімітний Інтернет без обмежень трафіку;
  • надійне з'єднання, яке не залежить від кількості активних користувачів;
  • різноманітність тарифних пропозицій;
  • оперативне підключення;
  • якісний клієнтський сервіс;
  • цілодобова технічна підтримка абонентів.

Окрім цього, Мережа Ланет пропонує комплексні послуги Інтернет+ТБ, що дозволяє отримати максимально вигідні умови користування як домашнім Інтернетом, так і кабельним телебаченням та IPTV.

Святкуйте Незалежність з Мережею Ланет: гігабітний Інтернет всього за 30 грн!

З нагоди Дня Незалежності України провайдер пропонує унікальну можливість підключити акційний тариф «GigaLibre» і отримати Інтернет зі швидкістю 1000 Мбіт/с всього за 30 грн за 30 періодів! Також в рамках акції «Незалежний Гігабіт» абоненти можуть скористатися тарифом «GigaLibre+IP», який дозволяє користуватися фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою протягом 30 періодів всього за 60 грн за 30 днів.

Статична IP-адреса передбачає отримання зовнішнього фіксованого ідентифікатора (унікального числового номера), за допомогою якого здійснюється ідентифікація в мережі. Статична IP-адреса має безліч переваг, серед яких:

  • стабільне з'єднання;
  • безпечне підключення;
  • захищеність даних.

Забезпечення безпеки є особливо важливим при отриманні інформації та управлінні розумними пристроями, яких з кожним роком стає все більше у звичному побуті.

Окрім цього, тариф передбачає доступ до ТВ-пакету «Promo» з більш ніж 40 аналоговими, 50 цифровими і 120 онлайн-телеканалами.

Скористатися акцією можна з 23.08.2021 до 21.09.2021. Підключити Інтернет за акційними умовами можуть як нові абоненти, так і ті, які виграють акційний тариф на офіційних сторінках Мережі Ланет у соціальних мережах. Розіграш фізичних призів проводиться серед дійсних абонентів Мережі Ланет.

Контакти:

м. Київ, просп. Перемоги, 95

[email protected]

(044) 500-03-03

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram