>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Команда Ломаченка попросила WBC, WBO, WBA та IBF залишити українця обов'язковим претендентом

Василь готовий до нових звершень.

Команда Ломаченка попросила WBC, WBO, WBA та IBF залишити українця обов'язковим претендентом
Егіс Клімас і Василь ломаченко
Фото: Miguel Salazar / Top Rank

Менеджер колишнього чемпіона світу у трьох вагових категорі Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) Егіс Клімас звернувся з офіційним листом до керівництва WBC, WBO, WBA та IBF з проханням залишити свого клієнта на першому місці рейтингу та зберегти за ним статус обов'язкового претендента після поразки від абсолютного чемпіона легкого дивізіону Девіна Хейні (30-0, 15 КО).

"Минулої суботи в Лас-Вегасі Василь Ломаченко кинув виклик абсолютному чемпіону світу в легкій вазі Девіну Хейні. Глядачі на арені MGM і боксерський світ із засудженням відреагували на нечесне і несправедливе рішення, яке позбавило "Лому" заслуженої перемоги і його життєвої мети – стати абсолютним чемпіоном світу.

Поки команда "Ломи" готується опротестувати рішення суддів, в світлі вкрай суперечливого результату поєдинку від імені Василя Ломаченко я прошу залишити його першим номером рейтингу і обов'язковим претендентом на титул в легкій вазі. У суботу "Лому" позбавили перемоги на ринзі, але він заслуговує можливість зберегти перше місце і якомога швидше отримати ще один шанс досягти своєї мети", - йдеться у листі Клімаса.

Раніше президент WBC Маурісіо Сулейман відповів на публікації про нібито "пограбування" Ломаченка в бою з Хейні

Нагадаємо, що Хейні переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів - 116:112, 115:113, 115:113.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram