>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селезньов перепросив за показаний під час матчу з "Ворсклою" нецензурний жест і відповів на звинувачення в сепаратизмі

Форвард пояснив, що його спровокували.

Селезньов перепросив за показаний під час матчу з "Ворсклою" нецензурний жест і відповів на звинувачення в сепаратизмі
Євген Селезньов
Фото: ФК "Минай"

Нападник "Миная" Євген Селезньов попросив вибачення за показаний у перерві матчу 8-го туру УПЛ проти "Ворскли" (0:2) середній палець у бік трибун полтавського стадіону "Ворскла".

"Прикро про це говорити. Жест, який зробив у бік уболівальників на матчі між "Ворсклою" та "Минаєм", зробив на емоціях, і я щиро шкодую про нього.

Скажу лише, що цей жест був спровокований образливими викриками на мою адресу від невідомих мені особисто вболівальників на трибунах. Вони кричали образливі лайливі слова, які навіть озвучувати соромно, а також звинувачували мене в причетності до сепаратистських угрупувань, з якими борються українські війська на сході нашої держави", - наводить слова Селезньова клубна пресслужба.

"Ці слова мене вкрай обурили, адже те, що зараз відбувається в моїх рідних краях, для мене є дуже  болісною темою. Я неодноразово повторював і повторюю, що є українцем і я підтримую цілісність та недоторканість нашої країни. Донецьк – це Україна, і завжди так було і буде. Тому не допущу подібних слів на свою адресу.

Враховуючи образливі викрики у мій бік, які не припинялися на вимоги представників мого клубу та інших людей на трибунах, визнаю, що не стримався та піддався емоціям і продемонстрував цей жест у перерві матчу, що не мав робити за будь-яких обставин", - заявив колишній гравець збірної України.

"Прошу вибачення в усіх уболівальників на трибунах у Полтаві та в тих, хто спостерігав за цим поєдинком перед екранами телевізора.

Не мав за мету образити когось і щиро шкодую за цей інцидент. Обіцяю, що в майбутньому такого більше не повториться, адже всі ми, футболісти та вболівальники, хочемо, щоб український футбол приносив виключно позитивні емоції", - зазначив Євген.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram