>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боєць ММА раунд бився з відірваним пальцем

Хетаг Плієв опинився в жахливій ситуації.

Хетаг Плієв
Фото: Instagram
Хетаг Плієв

Осетинський боєць MMA Хетаг Плієв, який виступає під прапором Канади, втратив палець у поєдинку проти Девіна Гудейла в організації Cage Fury MMA, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Плієв залишився без пальця після першого раунду, проте втрату виявили в перерві між другим і третім раундами. Палець не могли знайти, тож організатори попросили глядачів у перших рядах пошукати його під стільцями. У результаті палець виявився в рукавичці Плієва, який знявся з поєдинку. Пізніше боєць вирушив у лікарню, де йому пришили палець.

Після поєдинку Плієв розповів, як це сталося.

"Суперник тримав мене за рукавичку, а палець у мене хруснув. Суддя цього не помічав. А коли вже пішов обмін ударами, то палець якось зламався і вискочив. По суті, він залишився в рукавичці", - наводить слова бійця видання.

"Після раунду всі побачили, що пальця немає на місці, прийняли рішення зупинити бій. Мене відразу ж повезли в лікарню, пришили палець назад. Він фактично тримався на одній шкірі. Зараз будемо робити фізіотерапію, процедури, сподіваюся, що все буде гаразд", - оптимістично дивиться в майбутнє Плієв.

37-річний Плієв проводив сьомий професійний поєдинок у кар'єрі. На його рахунку 5 перемог і 2 поразки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram