>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров готовий очолити "Динамо", - агент

Шандор Варга не заперечує такого сценарію.

Ребров готовий очолити "Динамо", - агент
Сергей Ребров
Фото: fradi.hu

Агент головного тренера угорського "Ференцвароша" Сергія Реброва Шандор Варга прокоментував інформацію про те, що Ребров є одним з основних кандидатів на пост головного тренера київського "Динамо".

"Дійсно, крім київського "Динамо", претендентами на Сергія Реброва називаються ще кілька клубів, в тому числі з Англії, Саудівській Аравії, Китаю. Уже кілька разів виходив на зв'язок президент "Фенербахче" (Алі Ілдирим Коч, - прим. LB.ua). У Туреччині добре його пам'ятають, він там грав, вони стежать за тренерськими успіхами Реброва", - заявив агент в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua.

При цьому Варга зазначив, що незважаючи на те, що у його клієнта контракт з "Ференцварошем" діє ще 3 роки, Ребров готовий розглянути інші варіанти.

"Він (Ребров, - прим. LB.ua) щасливий в Будапешті, поруч з ним його сім'я і клуб теж задоволений його роботою. Втім, в тренерській кар'єрі ніколи не можна далеко на майбутнє загадувати. І нам приємно, що до його послуг є інтерес.

Пропозиція від "Динамо"? Його не було, але ми ввічливі люди і можемо його розглянути, як і будь-яка інша пропозиція. Що стосується "Динамо", то ні я, ні Сергій не втрачаємо зв'язок з його рідним клубом, ми підтримуємо стосунки з сім'єю Суркісів. У лютому я був в Києві на матчі "Динамо", ми спілкувалися, бачилися з Леонідом Буряком", - резюмував Варга.

Після 26 турів "Ференцварош" очолює турнірну таблицю чемпіонату Угорщини, випереджаючи "МОЛ Фехервар" на 9 очок.

Нагадаємо, в минулому сезоні Ребров через 15 років вивів "Ференцварош" в єврокубки. Угорський клуб був за крок від виходу з групи в Лізі Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram