ГоловнаСпорт

На матчах Англійської прем'єр-ліги за відсутності глядачів збираються використовувати штучний шум

"Брайтон" ініціював таку програму.

На матчах Англійської прем'єр-ліги за відсутності глядачів збираються використовувати штучний шум
Фото: mirror

У разі відновлення сезону без глядачів клуби Англійської прем'єр-ліги можуть вдатися до використання штучного шуму на стадіонах, повідомляє The Sun

Клуби вивчають способи мінімізувати втрату переваги домашнього стадіону, якщо матчі будуть проходити за порожніх трибун на їх власних майданчиках, а також на нейтральних майданчиках, що теж входить в плани організаторів АПЛ.

Співавтором такого цікавого рішення є клуб "Брайтон".

Також клуб з півдня Англії має намір розгортати величезний банер з вдячністю на адресу національної служби охорони здоров'я, яка стала британським оплотом боротьби з пандемією коронавірусу.

"Всередині клубу ми вже почали думати, як нам прикрасити порожній стадіон. Чи може стадіон виглядати краще, ніж порожні сині сидіння? Чи можемо ми увімкнути штучний шум на стадіоні? Чи хочуть цього вболівальники, що сидять вдома, і компанії, що організовують трансляції? Особисто я б вважав за краще закрити сидіння. Ми могли б використовувати цей простір з хорошими намірами - наприклад, щоб віддячити медикам", - цитує виконавчого директора "Брайтона" Пола Барбера видання.

"Всі ми дуже швидко адаптуємося до обставин, і в цьому справжній тріумф для людства, тому, вважаю, ми звикнемо і грати без глядачів. Це буде дивно, і футбол буде не зовсім таким, яким ми знаємо його, але, якщо це єдиний спосіб, ми повинні підкоритися", - зазначив Барбер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram