>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клуб має намір розірвати контракт з Хачеріді за його видалення в матчі чемпіонату Білорусі і спробу вдарити суддю

Українець підвів свою команду.

Клуб має намір розірвати контракт з Хачеріді за його видалення в матчі чемпіонату Білорусі і спробу вдарити суддю
Евгений Хачериди
Фото: ФК Динамо Брест

Напередодні завершився 5-й тур чемпіонату Білорусі з футболу.

Клуб українців Артема Мілевського, Олександра Нойока і Євгенія Хачеріді - "Динамо-Брест" грав на виїзді з "Вітебськом" і мінімально поступився - 0:1.

Одним з антигероїв матчу став центральний захисник "синьо-білих" Хачеріді.

За 5 хвилин до закінчення зустрічі українець в ігровому епізоді грамотно, як він і вміє, "відтер" у своїй штрафній площі від м'яча суперника. Але на цьому момент не закінчився. Євген чомусь вирішив провчити гравця "Вітебська" і навмисно вдарив його п'ятою по ногах.

В результаті Хачеріді заробив червону картку, а "Динамо-Брест" - пенальті у свої ворота.

11-метровий господарі реалізували і, набравши 10 очок, разом з "Торпедо-БеЛАз" і "Слуцьком" склали тріумвірат лідерів першості.

Однак і після фінального свистка судді бойові дії Хачеріді не завершилися. Разом з масажистом команди він вступив у конфлікт з суддями, повідомляє pressball.by.

У протоколі зазначено, що, зокрема, Хачеріді в підтрибунному приміщенні в агресивній формі намагався вдарити головного суддю матчу Сергія Чистова.

За інформацією football.kulichki.net, за таку неналежну поведінку 32-річного футболіста керівництво "Динамо-Брест" планує в односторонньому порядку припинити співпрацю з українцем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram