>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легендарний гравець "Барселони" розраховує провести прощальний матч в Альбасеті

Андрес Іньєста родом з Кастилії.

Андрес Іньєста
Фото: marca
Андрес Іньєста

Колишній півзахисник "Барселони" і збірної Іспанії Андрес Іньєста хоче провести прощальний матч в Альбасеті, повідомляє Marca.

Чемпіон світу 2010 року і дворазовий чемпіон Європи (2008 і 2012 рік) розраховує урочисто попрощатися з футболом.

"Так, я мрію про спеціальний прощальний матч, - цитує найтитулованішого іспанського гравця в історії (37 титулів) видання. - Це було б чимось особливим. Але й інші гравці теж хотіли б такого прощання.

Я не знаю, чи вийде. Календар зараз дуже складний для всіх, дуже щільний. Нелегко зробити так, щоб багато гравців були одночасно доступні. А як місце проведення я хотів би вибрати Альбасете, де відбувся мій дебют. Щоб замкнути це коло", - зазначив Андрес, який виступає за японський "Віссел Кобе".

Водночас Іньєста дав зрозуміти, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. Також екскапітан "Барселони" висловив упевненість, що в каталонському клубі вже не з'явиться того покоління вихованців, що було за його часів.

"Це покоління ніколи не повториться. Але це не означає, що наступні будуть гіршими, з урахуванням того, як працює клуб. Я бачив, як пішов Пуйоль, як пішов Віктор Вальдес, потім Гаві... Потрібно концентруватися на нинішній ситуації. У вас все ще є топкоманда", - наголосив 35-річний футболіст.

"Зараз я хочу продовжити кар'єру настільки, наскільки можливо. Хочу штовхати м'яч стільки, скільки зможу, тому що це робить мене щасливим. У мене контракт до 2021 року, але я дивлюся на ситуацію наприкінці кожного сезону. Зараз я відчуваю себе в хорошій формі, мотивованим. Я хочу продовжувати грати і радий, що перебуваю зараз тут.

Але коли я закінчу кар'єру, як я вже говорив, хочу повернутися в "Барселону", - додав легендарний гравець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram