>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Малиновський розповів, яка ситуація з коронавірусом в Італії, зокрема в Бергамо

Гравець збірної України бачить позитив у боротьбі з коронавірусом на Апеннінському півострові.

Малиновський розповів, яка ситуація з коронавірусом в Італії, зокрема в Бергамо
Руслан Малиновский
Фото: Аталанта

Півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Малиновський розповів, яка на сьогодні ситуація з пандемією коронавірусу в Бергамо та в усій Італії.

"Ситуація налагоджується. За останній тиждень усе стало краще, порівняно з тим, як було останній місяць.

Звичайно, ми залишаємося вдома. За цей місяць я всього лише двічі їздив у магазин по продукти, на вулицю не виходимо. У Бергамо всі дотримуються карантину, і все йде на краще.

У всій Ломбардії і Італії спостерігається невелике зниження, не підвищується відсоток хворих людей. Відтак менше навантаження на лікарні, більше лікарів починає приїжджати до Італії. У цьому плані більше тих, хто одужав, і менше хворих.

Клуб надав усім футболістам, які вдома, бігові доріжки. У нас є програма, яку ми повинні виконувати. Ми з Роксаною намагаємося дотримуватися правил, які нам прописали лікарі та представники клубу.

Якби були тільки вдвох, то було б важче. А так у нас є Олівія, ми приділяємо їй багато часу. Можна з нею погратися, і для нас це добре на цей момент", - зазначив гравець в ефірі "Великого футболу".

У поточному сезоні 26-річний хавбек відіграв за Regina delle provinciali 31 поєдинок, в яких відзначився п'ятьма голами і віддав три асисти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram