>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболіста збірної Англії освистали на "Уемблі" свої ж уболівальники на очах у дружини і сина

Причиною став інцидент між Джо Гомесом і Рахімом Стерлінгом на тренуванні.

Джо Гомес
Фото: The Sun
Джо Гомес
Напередодні збірна Англії в 1000-му матчі у своїй історії знищила Чорногорію в рамках кваліфікації Євро-2020 – 7:0.

На 70-й хвилині поєдинку на "Уемблі" трапився неприємний епізод, коли в складі "Трьох левів" на поле замість гравця "Челсі" Мейсона Маунта вийшов футболіст "Ліверпуля" Джо Гомес.

При цьому вихід мерсисайдця на заміну супроводжувався свистом своїх же уболівальників.

Раніше в тренувальному таборі збірної Гомес посварився зі своїм партнером по національній команді Рахімом Стрелінгом, після чого головний тренер збірної Гарет Саутгейт відсторонив Стерлінга від участі в матчі проти Чорногорії.

Незважаючи на те, що гравці владнали свій конфлікт ще до відбіркового матчу, про що говорив сам Рахім, на настроях уболівальників цей факт не дуже позначився.

Примітно, що на "Уемблі" в той вечір перебували дружина і маленький син 22-річного Гомеса, які стали свідками неприємних вигуків у бік футболіста, повідомляє The Sun.

Джо настільки був спустошений цим фактом, що Саутгейту навіть довелося заспокоювати свого підопічного.

Після цього інциденту дружина Гомеса - Тамара - підтримала свого чоловіка в Instagram, виклавши фотографію і підписавши "Пишаюся тобою".

Фото: Instagram
"Я дуже розчарований через ситуацію з Джо. Він не зробив нічого поганого, і жоден гравець збірної Англії не повинен бути так обсвистаний, адже вони захищають кольори цієї країни. Всі гравці особливо розчаровані цим", - цитує видання Саутгейта.

Також засудив поведінку фанів і сам Стерлінг, підтримавши партнера по команді у своєму Twitter.

"Мені було важко бачити, як мого товариша по команді освистують за те, в чому був винен я. Джо не зробив нічого поганого. Обсвистувати когось, хто опустив голову і старанно працював, особливо після важкого для нього тижня, було неправильно. Я взяв на себе всю відповідальність і прийняв наслідки", - написав Стерлінг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram