>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Усика заявив, коли українець проведе бій з переможцем реваншу Руїс - Джошуа

Для цього Олександру потрібно підтвердити статус претендента на пояс WBO.

Промоутер Усика заявив, коли українець проведе бій з переможцем реваншу Руїс - Джошуа
Александр Красюк
Фото: http://isport.ua

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк, який є со-промоутером колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика, розповів про ситуацію з майбутнім титульним боєм українця з переможцем реваншу Енді Руїса й Ентоні Джошуа, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.

Красюк заявив, що його підопічний повинен провести бій з чемпіоном світу за версією WBO протягом 180 днів після поєдинку Руїс - Джошуа.

"WBO присвоїла Усику статус суперчемпіона, а якщо суперчемпіон вирішує перейти в наступну вагу, то він автоматично отримує статус обов'язкового претендента. Ми цим правилом скористалися. Були ті, хто по-іншому дивився на це, йдеться про Ділліана Вайта", - цитує Красюка isport.ua.

"Олександр Усик найближчим часом підтвердить статус офіційного претендента, проведе свій поєдинок і чекатиме переможця реваншу Джошуа - Руїс. Цей бій повинен відбутися протягом 180 днів з моменту, як WBO напише відповідний лист, а вони його напишуть відразу після того, як другий бій Джошуа і Руїса відбудеться", - зазначив Красюк.

Додамо, що Усик вийде на ринг 12 жовтня в Чикаго. Суперник українця офіційно ще не підтверджений, але, цілком ймовірно, ним стане камерунець Карлос Такам.

Нагадаємо, їх поєдинок мав відбутися ще в травні, але був перенесений через травму Усика.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram