>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер заявив про можливість проведення бою Усика з росіянами Повєткіним і Гассієвим

Олександр Красюк не відкидає боїв українця проти росіян.

Промоутер заявив про можливість проведення бою Усика з росіянами Повєткіним і Гассієвим
Александр Красюк
Фото: http://isport.ua

Промоутер 31-річного абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів про доцільність поєдинків українця з російськими боксерами.

"Прізвища вже є, але їх рано озвучувати. Одне можу сказати: це точно буде суперважка вага. В крузервейті ми завершили всі наші справи. Хоча і там є ще одна опція - це якщо Андре Ворд до нас підніметься і захоче бою. Він такі побажання вже висловлював", - цитує Красюка sport.ua.

З приводу поєдинку з росіянами Олександром Повєткіним і Муратом Гассієвим промоутер повідомив, що такі версії допускаються.

"Чому б і ні. Ми не знаємо, як у результаті складеться, є низка чудових важкоатлетів. І з Повєткіним, теоретично, можна влаштувати бій. Але, звісно, його ми розглядаємо не в першу чергу", - зазначив Красюк.

"Якщо для бою з Гассієвим складуться взаємовигідні обставини і буде сенс, то таке протистояння буде організовано. І це буде не реванш, а окремо взятий бій зі своєю історією. Прямо зараз його організовувати недоцільно", - підсумував промоутер абсолютного чемпіона світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram