>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У "Челсі" стався розкол через дії голкіпера у фіналі Кубка Ліги

Кепа Аррісабалага є джерелом розбрату в команді.

У "Челсі" стався розкол через дії голкіпера у фіналі Кубка Ліги
Аррисабалага и Луис
Фото: EPA/UPG

Після конфлікту голкіпера "Челсі" Кепи Аррісабалаги і головного тренера "Мауриціо Саррі" під час фіналу Кубка Англійської ліги проти "Манчестера Сіті" (0:0, після пенальті 3:4) футболісти розділилися на два табори, повідомляє The Times.

Іспанська діаспора в команді - а це і капітан Сезар Аспілікуета, а також Педро Родрігес і Маркос Алонсо висловили солідарність Кепі.

На боці Саррі виявилися Давид Луїс, Жоржиньо, Гонсало Ігуаїн і, звичайно ж, другий воротар Віллі Кабальєро, який так і не зіграв у фіналі.

Нагадаємо, за кілька хвилин до закінчення додаткового часу тренерський штаб "Челсі" вирішив замінити воротаря Аррісабалагу на Кабальєро, який перейшов у "Челсі" саме з "Сіті" і був знайомий з манерою гравців суперника пробивати пенальті. Однак несподівано Кепа відмовився йти з поля. Після декількох хвилин, витрачених на суперечки, воротар залишився на своєму місці і пізніше програв серію пенальті, відбивши лише один удар.

Раніше стало відомо, що іспанського воротаря, який отримує 190 тис. фунтів на тиждень, оштрафують на цю суму за відмову йти з поля.

Нагадаємо, Аррісабалага перейшов у "Челсі" минулого літа з "Атлетіка" Більбао за 71,6 млн фунтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram