>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Скромний "Бернлі" сенсаційно зупинив переможну ходу "Манчестера Юнайтед"

"Бернлі" зумів вистояти на "Олд Траффорд".

Скромний "Бернлі" сенсаційно зупинив переможну ходу "Манчестера Юнайтед"
Сольскьяер (слева) и Дайч
Фото: EPA/UPG

У рамках 24-го туру Англійської прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" приймав "Бернлі".

До матчу на "Олд Траффорд" "червоні дияволи" здобули 8 перемог поспіль після звільнення Жозе Моуріньо з посади головного тренера і призначення на цю посаду Уле Гуннара Сольск'яера. І мало хто сумнівався в продовженні переможної серії "МанЮнайтед".

Однак із цим не погоджувалися підопічні Шона Дойча, які зіграли натхненно і злагоджено в обороні. При цьому не залишаючи надій на позитив в атаці.

Така можливість "бордовим" випала в дебюті другого тайму, коли піжонством поблизу власного штрафного майданчика відзначився опорний хавбек господарів Андреас Перейра. Епізод закінчився точним ударом Ешлі Барнса 0:1.

На 81-й хвилині "Бернлі" зусиллями Кріса Вуда подвоїв свою перевагу до 0:2.

Це був справжній шок для "Олд Траффорд", але тільки не для підопічних Сольск'яера. "Червоні дияволи" посилили натиск на ворота екс-гравця "Юнайтед" Тома Хітона.

Спершу пенальті заробив Джессі Лінгард, реалізував Поль Погба (87). А на другій доданій хвилині Віктор Лінделеф забив свій дебютний гол за МЮ і зрівняв рахунок 2:2.

У "Манчестера" в решту три хвилини була ще можливість вирвати перемогу, але це вже було б зовсім несправедливо щодо "Бернлі".

Тож на дев'ятому матчі закінчилася переможна серія Сольск'яера і "Юнайтед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram