>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент київського "Арсеналу" заявив про швидке звільнення Раванеллі з поста головного тренера

Керівництво столичного клубу незадоволене підсумками роботи італійського фахівця.

Президент київського "Арсеналу" заявив про швидке звільнення Раванеллі з поста головного тренера
Фабрицио Раванелли
Фото: arsenal-kyiv.com

Президент київського "Арсеналу" Івіца Піріч в інтерв'ю Sport Arena заявив про швидке розставання з головним тренером команди Фабріціо Раванеллі, під керівництвом якого "Арсенал" невдало почав сезон.

При цьому Піріч поскаржився, що столичний клуб перебуває на останньому місці в турнірній таблиці.

"На жаль, в останньому турі "Арсенал" знову програв (0:1 - прим. LB.ua), не зумівши зачепитися за очки в матчі з "Десною". Ми всі чекали і чекаємо від команди кращих результатів. Але, на жаль, як і раніше, перебуваємо на самому дні турнірної таблиці, - цитує президента клубу видання.

"Безумовно, Фабріціо Раванеллі прийшов в "Арсенал" як фахівець з ім'ям, ми сподівалися і вірили, що він зможе дати новий імпульс нашій команді для виступу в Прем'єр-лізі. На жаль, результати виявилися невтішними, тому в цій ситуації треба думати про те, як вийти з положення, що склалося. Ми починали нашу співпрацю на взаємній повазі, сподіваємося, що в таких самих відносинах, по-джентльменськи розійдемося, і сам Раванеллі розуміє ситуацію, що склалася", - зазначив Піріч.

"На мій погляд, в "Арсеналі" прийшов час змін на посту головного тренера. Поки ми остаточно не загрузли на дні турнірної таблиці, команді необхідно здригнутися, і вже з новим тренером постаратися якомога швидше вийти з цього піке, щоб зберегти за собою місце в прем'єр-лізі", - акцентував президент київського "Арсеналу".

Нагадаємо, Фабріціо Раванеллі прийшов в "Арсенал" цього літа, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка. Під його керівництвом команда в стартових восьми турах набрала лише 4 очки, через що розмістилася на останньому місці в УПЛ.

При цьому в київського клубу на контракті залишається екс-головний тренер Литовченко. Раніше повідомляли, що українець подав заяву на клуб у Палату суперечок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram