>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пак'яо заявив про велику ймовірність поєдинку з Мейвейзером

Менні Пак'яо оцінив ймовірність реваншу з Флойдом Мейвейзером-молодшим.

Фото: siamzone.com

Легендарний філіппінський боксер Менні Пак'яо заявив про велику ймовірність проведення бою з непереможеним американцем Флойдом Мейвейзером-молодшим.

Однак уточнив, що переговори поки що на початковій стадії.

"Ні, жодних остаточних домовленостей поки що не досягнуто, тож на нас чекають великі і серйозні переговори. Ми зустрілися з Флойдом у Японії на заході, і фанати були неймовірно натхнені, тож ми з Мейвейзером обговорили можливість бою і зрозуміли, що нам обом це цікаво. З великою ймовірністю наш поєдинок відбудеться, але нам ще потрібно зрозуміти, коли і де він пройде", - цитує Пак'яо GMA News.

При цьому Менні висловив сумнів у тому, що бій відбудеться до грудня, оскільки Сенат Філіппін буде зайнятий обговоренням запропонованого урядом на 2019 рік національного бюджету.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях є філіппінським сенатором.

Зі свого боку Мейвезер в Instagram заявив про готовність знову зустрітися з Пак'яо на рингу.

Нагадаємо, єдиний бій між Пак'яо і Мейвейзером відбувся 2 травня 2015 року. У рівному поєдинку американець здобув перемогу одностайним рішенням суддів.

Додамо, що філіппінець у липні в протистоянні з Лукасом Матіссою повернув собі один з поясів, ставши чемпіоном світу в напівсередній вазі за версією WBA.

Востаннє Мейвейзер виходив на ринг 26 серпня 2017 року проти ірландського бійця Конора Макгрегора, перемігши його в 10 раунді технічним нокаутом.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram