>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко отримав травму під час бою з Лінаресом і вибув до грудня

30 травня українського боксера прооперують у Лос-Анджелесі.

Ломаченко отримав травму під час бою з Лінаресом і вибув до грудня
Фото: facebook/ Vasyl Lomachenko / Василий Ломаченко

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO, а також в легкій вазі за версією WBA і журналу "The Ring" Василь Ломаченко отримав травму в поєдинку проти Хорхе Лінареса і в середу, 30 травня, буде прооперований в Лос-Анджелесі.

Про це промоутер Top Rank Боб Арум розповів ESPN.

Ломаченко розповів виданню у вівторок, що отримав травму в другому раунді бою. Він сказав, що його праве плече вислизнуло з свого місця, а потім знову стало на місце і доставляло йому неприємності всю решту поєдинку.

"Я не міг використовувати свою праву руку, і було дуже незручно продовжувати бій", - сказав Ломаченко відразу після його огляду хірургом в ортопедичній клініці в Лос-Анджелесі.

Повідомляється, що якщо операція пройде без ускладнень, Ломаченко повернеться на ринг 8 грудня. Нагадаємо, в дебютному поєдинку в легкій вазі, який відбувся 12 травня в Нью-Йорку, Ломаченко в 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко вирішив відмовитися від чемпіонського титулу за версією WBO, оскільки має намір продовжити виступи вже в легкому дивізіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram