>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У другій футбольній лізі зіграють "Дніпро", "Дніпро-1" і "Дніпро-2"

У професіонали також повернулися "Металіст", "Таврія" і "Львів".

У другій футбольній лізі зіграють "Дніпро", "Дніпро-1" і "Дніпро-2"
Фото: kharkov.co.ua

У середу, 21 червня, на конференції Професійної футбольної ліги визначився склад учасників Другої ліги-2017/18.

Як повідомляє SportArena, в новому сезоні візьмуть участь 25 команд.

Серед них три клуби, що вилетіли з Першої ліги - ФК "Тернопіль", "Буковина" і "Скала".

Також гратимуть 12 команд, які грали в минулому сезоні: "Балкани", "Реал Фарма", "Інгулець-2", "Нива" (Вінниця), "Мир", "Енергія", "Тепловик-Прикарпаття", "Нікополь", "Арсенал-Київщина", "Поділля", "Суднобудівник" і "Металург" (Запоріжжя).

Ще 10 команд - новачки. Покараний за борги "Дніпро", новий клуб Ігоря Коломойського СК "Дніпро-1", "Нива" (Тернопіль), "Полісся", "Агробізнес", "Металіст 1925", ФК "Львів", "Таврія", МФК "Миколаїв-2" і черкаський "Дніпро-2".

СК "Дніпро-1" не грав на аматорському рівні, як це належить. Його інтереси лобіює нардеп Юрій Береза, команда планує грати на "Дніпро-Арені".

Команди будуть поділені на два дивізіони і проведуть три кола.

У північно-західному дивізіоні гратимуть "Буковина", "Скала", ФК "Тернопіль", обидві "Ниви", "Тепловик-Прикарпаття", "Арсенал-Київщина", "Агробізнес", "Полісся", ФК "Львів", "Поділля", черкаський "Дніпро-2".

У південно-східному - "Дніпро", "Балкани", "Реал Фарма", "Інгулець-2", "Мир", "Енергія", ФК "Нікополь", "Металіст-1925", "Таврія", "Металург", "Запоріжжя", МФК "Миколаїв-2", СК "Дніпро-1", "Суднобудівник".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram