>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися півфіналісти Ліги Європи

Лише один з чотирьох матчів завершився в основний час.

Визначилися півфіналісти Ліги Європи

У четвер відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА. У півфінал вийшли французький "Ліон", англійський "Манчестер Юнайтед", голландський "Аякс" і іспанська "Сельта".

Основний час матчу між турецьким "Бешикташем" і французьким "Ліоном" у Стамбулі завершився з рахунком 2:1 на користь "Бешикташу". З аналогічним рахунком раніше на своєму полі переміг "Ліон". У додатковий час рахунок матчу не змінився, в серії пенальті сильнішими був "Ліон" (7:6).

"Манчестер Юнайтед" у матчі проти бельгійського "Андерлехта" забив вирішальний гол у додатковий час, який знадобився тому, що в основний час була зафіксована нічия 1:1 - як і в першому матчі цих команд.

"Аякс" минулого тижня вдома виграв у німецького "Шальке" - 2:0. Клуб з Німеччини в матчі-відповіді взяв реванш, перемігши суперника з таким самим рахунком. У додатковий час "Шальке" провів ще один гол, але незадовго до закінчення овертайму пропустив два. У підсумку "Шальке" виграв матч-відповідь з рахунком 3:2, але за сумою двох зустрічей сильнішим виявився "Аякс".

"Сельта" в матчі-відповіді в Бельгії зіграла з місцевим "Генком" внічию - 1:1. У першому матчі іспанський клуб виграв 3:2.

Жеребкування півфіналів відбудеться в п'ятницю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram