>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" віддало основного форварда в оренду "Тяньцзінь Цюаньцзянь"

Жуніор Мораес не допоможе киянам у цьому сезоні.

"Динамо" віддало основного форварда в оренду "Тяньцзінь Цюаньцзянь"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Чемпіон України ФК "Динамо" віддав свого основного форварда Жуніора Мораеса в оренду китайському "Тяньцзінь Цюаньцзянь".

На сайті "Динамо" йдеться, що Мораес буде грати там на правах оренди до завершення європейського сезону.

За підсумками сезону 2016 року "Тяньцзінь Цюаньцзянь" став переможцем першої ліги чемпіонату Китаю і новий сезон, який стартує 4 березня, розпочне в Суперлізі.

Жуніор Мораес підписав з "Динамо" трирічний контракт наприкінці сезону 2014/2015. Бразильський нападник перейшов у "Динамо" на правах вільного агента, маючи за плечима три роки виступів в українському чемпіонаті за донецький "Металург".

У нинішньому сезоні провів за "Динамо" в Прем'єр-лізі 16 матчів і забив 10 голів. У шести матчах Ліги чемпіонів забив один гол.

12 грудня в матчі проти "Шахтаря" Мораес влаштував масову бійку, спочатку вдаривши Тараса Степаненка, Олександра Кучара, а потім і Даріо Срну. У лютому 2017 року Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ дискваліфікував бразильця на 5 матчів.

"Динамо" в цьому сезоні вже не ставить перед собою ніяких серйозних завдань. З єврокубків команда вилетіла, а в чемпіонаті йде другою з великим відставанням від "Шахтаря".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram