>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик, Ломаченко і Гвоздик вийдуть у ринг 8 квітня

Суперником Усика стане американець Майкл Хантер.

Усик, Ломаченко і Гвоздик вийдуть у ринг 8 квітня
Фото: http://k2ukraine.com

8 квітня відразу три українських топ-боксери проведуть свої чергові бої на арені MGM National Harbor біля Вашингтона. Як уже повідомляли раніше, Василь Ломаченко (7-1-0) проведе об'єднаний бій проти чемпіона WBA, американця Джейсона Соси (20-1-4).

На сайті K2 Promotions повідомляють, що в цей же вечір чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0-0) проведе захист титулу в поєдинку з Майклом Хантером (12-0-0). Попередній бій американець провів у травні минулого року проти співвітчизника Айзе Томаса (15-1-0), здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став володарем титулу WBO NABO в напівважкій вазі. У рейтингу WBO Хантер займає дев'яту позицію в своєму дивізіоні.

Крім того, Олександр Гвоздик (12-0-0), який володіє титулом NABF у напівтяжкій вазі, захищатиме пояс у бою з Юніескі Гонсалесом (18-2-0). Кубинець останній свій поєдинок провів у листопаді проти Максвела Ампонсу з Гани (11-3-0) і переміг технічним нокаутом.

Усі поєдинки транслюватимуть у прямому ефірі на телеканалі НВО.

"Квітень - місяць українського боксу на НВО. Відразу п'ять українських боксерів очолять шоу в ефірі НВО: Ломаченко, Гвоздик, Усик 8 квітня, Макс Бурсак проти Жилберто Раміреса 22 квітня і, звісно ж, Володимир Кличко проти Ентоні Джошуа. Такого в історії українського боксу ще не було!" - заявив генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram