>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов виграв сьомий матч поспіль в ATP-турі

Українець вперше за два тижні дозволив супернику взяти сет.

Долгополов виграв сьомий матч поспіль в ATP-турі
Фото: http://btu.org.ua

Український тенісист Олександр Долгополов продовжує успішно виступати на ґрунтових кортах у Південній Америці. У матчі за вихід у чвертьфінал турніру ATP-500 Rio Open в Бразилії українець переграв аргентинця Орасіо Себальоса 7:6 (4), 4:6, 6:4.

У першому сеті обидва тенісисти справно брали гейми на своїх подачах, і доля партії вирішилася на тай-брейку, де українець, поступаючись 3:4, виграв чотири розіграші поспіль.

У другому сеті Себальосу вдалося зробити перший брейк у матчі, коли Долгополов подавав за рахунку 4-5.

У вирішальному сеті продовжилася рівна боротьба. У сьомому геймі Долгополов зробив свій перший брейк у матчі, але відразу програв подачу (4:4). Однак уже в наступному геймі Олександр зробив другий брейк поспіль і на своїй подачі впевнено завершив зустріч, пише "Великий теніс України".

Ця перемога стала для українця сьомою поспіль в ATP-турі. Минулого тижня Долгополов виграв турнір у Буенос-Айресі, обігравши Янко Тіпсаревича, Пабло Куеваса, Геральда Мельцера, Пабло Кареньо-Бусту і Кеї Нішикорі, не віддавши жодного сету суперникам.

У першому колі Rio Open Долгополов розправився з іменитим Давидом Феррером 6:4, 6:4.

У чвертьфіналі суперником Долгополова знову буде Пабло Кареньо-Буста.

Нагадаємо, минулого року Олександр Долгополов теж дійшов до чвертьфіналу турніру в Ріо, але не вийшов на матч проти Рафаеля Надаля через травму плеча. У 2014 році Долгополов став фіналістом першого розіграшу Rio Open, але поступився у фіналі тому-таки Рафаелю Надалю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram