>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Потопельник "Чорноморець" обзавівся спонсором з Еміратів

В Одесі шукають нові джерела фінансування футбольного клубу

Потопельник "Чорноморець" обзавівся спонсором з Еміратів
Фото: EPA/UPG

Одеський «Чорноморець» уклав спонсорський контракт із компанією EUPHORIA TRADING FZE, яка представляє Об'єднані Арабські Емірати. Угода розрахована до кінця нинішнього сезону, інформує офіційний портал «моряків».

Однак не виключено, що сторони влітку продовжать співпрацю. Про це повідомив генеральний директор клубу Сергій Керницький:

«Рішення про незначний термін угоди ухвалено сторонами свідомо і пов'язано з необхідністю подальшого визначення перспектив і умов співпраці, з урахуванням розвитку фінансово-економічної ситуації в Україні та в Одеському регіоні».

Нагадаємо, зараз «Чорноморець» переживає не найкращі часи. Ще в першій половині 2014-го з'явилася інформація, що Леонід Клімов (колишній член Партії регіонів і голова Імексбанку), президент клубу, має намір позбутися «моряків». Однак покупців знайти так і не вдалося, але водночас бюджет клубу серйозно скоротили. Як наслідок, частина гравців ще влітку 2014-го покинула Одесу. У січні масова втеча футболістів тривала. Одеська команда попрощалася з Безотосним, Тейку, Сіваковим, Гаєм, Фоміним, Бобком, Назаренком, Зубейком, Ковальчуком. Крім того покинув «Чорноморець» і головний тренер Роман Григорчук.

Навесні «моряками» керуватиме Александ Бабич, який працював з молодіжним складом. Кістяк команди складатиметься з «учорашніх» дублерів. Не виключено, що влітку клуб припинить своє існування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram