>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський: хотілося б повернутися в збірну України

Нападник упевнений, що ще не сказав свого останнього слова

Мілевський: хотілося б повернутися в збірну України
Фото: dynamo.kiev.ua

Артем Мілевський поступово набирає оптимальні кондиції. Пропустивши практично півтора сезону, Артем зараз намагається повернутися у футбол у «Хайдуку» зі Спліта, в складі якого вже відзначився забитим м'ячем. На цьому Мілевський зупинятися не збирається. Мета Артема - повернутися в збірну України, повідомляє Xsport.

«Не раз уже казав, що задоволений тим, що є в «Хайдуку», мене все тут все влаштовує. Зараз я почав більше грати, покращав настрій. Треба працювати.

Мета? Для себе особисто хотів би побажати грати, щоб усе проходило без травм. Чим зможу, тим буду допомагати команді. Ну і хотілося б повернутися в збірну. Я вважаю, що кращі роки попереду в мене. Повірте, у мене є велике бажання грати, як раніше.

Я думав, що мені потрібно трохи часу, але це не так. На щастя, мені допомагає багато людей, які зі мною: Горан Сабліч із сім'єю і тренер Борис Пейрек. Вони бачать мій стан і кажуть, що між моїм нинішнім станом і тим, що був два місяці тому, є різниця.

Звичайно, нелегко повернутися після року перерви. Мені потрібно працювати над усуненням недоліків, зокрема над тими, які мав під час гри за київське «Динамо». Тоді й буде прогрес», - сказав Артем на прес-конференції у Спліті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram