>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський п'є каву і думає про збірну

Артем переглянув свої принципи

Артем Мілевський задоволений тим, що перебрався до Хорватії, підписавши контракт із "Хайдуком". У паузі між іграми своєї команди знайомиться з красивими місцями хорватського Спліта. Форвард не приховує свого захоплення від нового місця роботи.

Фото: instagram Мілевського

"Спліт - шалено красиве місце", - написав у своєму Instagram Мілевський.

Футбольний менеджер Олександр Панков, який веде справи Артема, також налаштований оптимістично. Під час Web-конференції на Xsport менеджер повідомив, що Мілевський скоро повернеться у збірну України:

"Зараз у Артема є все, щоб повернути добре ім'я: клуб, який розраховує на нього; менеджер, який у нього вірить; мотивація заграти на високому рівні. Я вважаю, що у нього є гарна можливість повернутися в збірну. Ці дев'ять місяців перерви зіграли важливу роль у його кар'єрі, тобто він зрозумів, що без футболу нікуди.

Я був нещодавно в Артема. Гостював у нього два дні. У нього все дуже добре. Там у нього є багато друзів: Денис Главіна, Горан Сабліч і його дружина. Тобто почувається комфортно. Зараз працює над своєю фізичною формою. Є трохи невдоволення ігровим часом за першу команду.

Недавно Артем зробив дубль за "Хайдук" і на цей матч прийшло дуже багато людей, щоб подивитися на Мілевського. У підсумку він забив два голи, провів 80 хвилин на полі. За грою спостерігав і головний тренер "Хайдука". Я вважаю, що всі залишилися задоволені грою Артема. Тому є підстави казати, що в наступній грі він вийде у стартовому складі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram