>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін більше не має претензій до "Динамо"

Олег Володимирович, якого ще навесні звільнив Суркіс, позадкував

Блохін більше не має претензій до "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Олег Блохін передумав судитися з київським "Динамо". Екс-наставник киян відкликав свій позов до Палати вирішення суперечок при ФФУ, в якому вимагав від "Динамо" компенсацію за дострокове розірвання контракту (йшлося, за неофіційною інформацією, про суму в 3,6 млн євро).

Офіційний сайт "Динамо" опублікував заяву Олега Володимировича:

  "Я, Блохін О.В., за результатами обмірковування конфліктної ситуації, яка склалася у мене з ФК "Динамо" (Київ) щодо моєї відставки, враховуючи також думку футбольної громадськості та зваживши свої інтереси, керуючись статтею 16 Регламенту Палати з вирішення спорів ФФУ, відмовляюся в повному обсязі від своєї заяви до Палати з вирішення спорів ФФУ про виплату компенсації від 10 липня 2014 року і всіх вимог, які в ньому містяться. Підтверджую, що мої права за моєї відставки (звільнення) жодним чином не порушено ані в правовому, ані в спортивному, ані в моральному плані керівництвом "Динамо", зокрема Президентом клубу Суркісом І.М., який завжди надавав мені всіляку підтримку, як у професійній діяльності, так і чисто в людському плані".

Нагадаємо, раніше Ігор Суркіс заявляв, що не заборгував Блохіну ні цента, оскільки тренера звільнив через погані результати. Блохін у свою чергу наполягав на компенсації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram