>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україну на останньому етапі Діамантової ліги представлятимуть 8 спортсменів

Бондаренко сьогодні ввечері може завоювати діамант

Україну на останньому етапі Діамантової ліги представлятимуть 8 спортсменів
Богдан Бондаренко
Фото: EPA/UPG

5 вересня в Брюсселі відбудеться другий фінальний етап Діамантової ліги сезону 2014 року. У фіналі виступлять вісім українських атлетів. На перемогу, щоправда, претендує лише один спортсмен - Богдан Бондаренко. Наш "коник" перед останнім етапом перемагає у своїй дисципліні. В активі Богдана 16 пунктів, у Мутазі Баршира (Катар) на 4 очки менше. За перемогу на етапі нараховується 6 очок, за друге місце - 4, за третє - 2.

Крім Бондаренка Україну в секторі для стрибків у висоту представлятиме Андрій Проценко. Андрій у цьому сезоні набрав тільки три очки.

Ольга Саладуха, яка перемагала в підсумковому заліку Діамантової ліги у 2011 році, в цьому сезоні взяла участь тільки на одному етапі Ліги і набрала 2 очки. У лідера заліку в потрійному стрибку Катерин Ібарген (Колумбія) 20 очок.

На жіночій 400-метрівці побіжать власниці срібних нагород ЧЄ-2014 Анна Тітімець - на бар'єрній, і Ольга Земляк - на "гладенькій". Очок наші атлетки ще не набирали.

Також в Брюсселі виступлять Сергій Смелик (біг на 100 м), Анна Гацько-Федусова (метання списа) і Тамара Твердоступ (3000 м).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram