>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія підтримає "великого друга" Блаттера на виборах президента ФІФА

Зепп користується довірою у росіян

Росія підтримає "великого друга" Блаттера на виборах президента ФІФА
Фото: zavset.ru

Росія підтримає на майбутніх виборах президента ФІФА Йозефа Блаттера, чинного керівника організації. Про це повідомив міністр спорту РФ, член виконкому ФІФА Віталій Мутко.

Вибори президента ФІФА відбудуться в травні 2015 в Цюріху. У четвер президент УЄФА Мішель Платіні поінформував президентів і генеральних секретарів 54 членів УЄФА про те, що не висуватиме свою кандидатуру.

"Мішель - наш товариш. У російського футболу прекрасні стосунки з Платіні, ми завжди підтримуємо його починання в європейському футболі. Але раз таке рішення (не балотуватися в президенти ФІФА), так тому і бути, йому і потрібно коментувати. Що стосується Блаттера, то це теж наш великий друг. Звичайно, ми, Росія, будемо підтримувати Йозефа. Він підтримав нас в заявці на чемпіонат світу-2018. Він завжди підтримує нас, у нас хороші взаємини з ним".

Нагадаємо, раніше ФІФА не стала карати Росію за включення кримських команд в РФС, відфутболивши це питання в УЄФА. Зараз США і низка європейських країн намагаються відібрати у Росії право на проведення ЧС-2018. Однак ФІФА виступає категорично проти цього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram