>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Директор "Політехніки": потенційні тренер і баскетболісти чекають, коли у нас з'являться гроші

У львівському клубі склалася досить цікава ситуація

Директор "Політехніки": потенційні тренер і баскетболісти чекають, коли у нас з'являться гроші

У четвер в російських ЗМІ з'явилося повідомлення, що три українські клуби не братимуть участь у наступному чемпіонаті Суперліги. Йшлося про "Азовмаш", "Донецьк" і "Кривбас", у якого просто немає грошей. Також фінансові проблеми має львівська "Політехніка".

Спортивний директор клубу Кирило Погостинський повідомив, що він вже провів переговори з новим тренером, але через відсутність грошей контракт не підписано:

"Тренер? У мене є домовленість, людина сидить на валізах. Як тільки з'являються гроші, він сідає в літак і прилітає сюди. Тренер буде тільки український.

Новачки? Звичайно, домовленості є. Все є! Висять контракти у мене на підписі. Залишається тільки поставити печатку, розписатися, і все - хлопці виїжджають. У мене є десять людей, з якими ми готові починати, а чим більше буде фінансування, тим краще будуть виконавці.

Я вам скажу відразу, що з легіонерами ми працювали, у нас є легіонери, яких ми б хотіли підписати. На жаль, це не зоряні легіонери, це випускники, без досвіду гри в Європі. Вони є, але наразі....".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram