>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Зорі": в Європі не хочуть бачити українські клуби

Луганська команда нарікає на упередженість суддівської бригади

Гендиректор "Зорі": в Європі не хочуть бачити українські клуби
Фото: www.zarya-lugansk.com

В четвер луганська "Зоря" залишила Лігу Європи. У відповідному матчі проти голландського "Феєнорда" українська команда ледь не створила диво. Програючи на початку другої половини три м'ячі, луганчани змогли зрівняти рахунок. Але втримати нічию (рахунок 3:3 виводив "Зорю" в груповий раунд ЛЄ) підопічні Вернидуба не змогли - "Феєнорд" забив переможний м'яч у вже компенсований арбітром час.

Гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов в інтерв'ю клубній прес-службі відзначив не тільки характер луганських футболістів, але і неякісну роботу рефері:

"Програючи 0:3, команда проявила мужність та захмарну самовіддачу. Ми зуміли зрівняти рахунок. Але, напевно, позначилася відсутність досвіду у більшості наших молодих футболістів. Думаю, що якщо б Руслан Малиновський вибив м'яч далі від воріт, а не намагався його зберегти, четвертого гола не було б. Але я не можу не сказати і про суддівство. З перших хвилин було видно, що наша участь в груповому турнірі Ліги Європи не бажана. Скасований боковим суддею пенальті... Хоча головний арбітр був набагато ближче до місця подій. Судячи з усього, не хочуть бачити в Європі українські клуби".

Зауважимо, що лайнсмен "скасував" пенальті на Будковському за рахунку 0:0. Через кілька хвилин після цього епізоду "Феєнорд" відкрив рахунок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram