>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кравець: при Блохіні була напруга в команді

Артем в цьому сезоні забив вже 4 м'ячі

Кравець: при Блохіні була напруга в команді
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Артем Кравець в цьому сезоні здивував. Нападник "Динамо", давно списаний з рахунків, сповна скористався своїм шансом. Відхід Ідейє та травма Мбокані не залишили Сергію Реброву вибору - окрім Кравця нападників в його розпорядженні більше не було. Артем тренера не підвів, забивши в 4 матчах 4 голи.

Свій ренесанс Кравець в першу чергу пов'язує зі змінами на тренерському містку "Динамо":

"На початку цього сезону обставини склалися так, що у мене з'явилися можливості, і я намагаюся їх використовувати. Може, хтось не очікував, що я буду грати, але я завжди працював, завжди чекав цього моменту, коли зможу виходити на поле і доводити, що я чогось вартий.

Блохін? Я провів півроку в команді при Блохіні. На зборах мені ніхто поганого слова не сказав, і Олег Володимирович розмовляв зі мною декілька разів. Він говорив, що я молодець, але в підсумку вийшло, що ігрового часу я не отримав. Я не ображаюся, на нього ображатися не варто. Швидше потрібно ображатися на себе і продовжувати працювати.

Мені здається, що при Блохіні Ребров вносив деякі корективи до складу. Той же Рауль, який приїхав з його подачі, вносив якусь новизну. Зараз, звичайно, додалося ще щось нове. Мені здається, що зараз робота найбільш цілеспрямована, йде від гри до гри. Звичайно, коли фахівець молодший, легше і на тренуваннях, і в спілкуванні. Немає напруги. Раніше мені здавалося, що на тренуваннях була якась напруга, може іншим так не здавалося. Зараз стало легше. У будь-якому випадку на тренуваннях вимагають, ми готуємося, викладаємось. На базі проводимо по 3-4 години на день. Це наша робота, ми повинні її виконувати на 100%, а після цього вже можна посміятися, поговорити".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram