>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Велозу не зіграє з "Олімпіком"

А ось Ярмоленко готовий взяти участь у грі

Велозу не зіграє з "Олімпіком"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У суботу відбудуться матчі 3-го туру Прем'єр-ліги. У суботу київське "Динамо" зіграє з донецьким "Олімпіком". У цій грі киянам не допоможе Мігель Велозу. Про це розповів старший лікар "Динамо" Леонід Миронов:

"Мігель Велозу вибув на два тижні, підвернувши голеностоп у двосторонній грі на тренуванні. В результаті - розтягнення зв'язок другого ступеня. Португалець проходить інтенсивну реабілітацію і працює в тренажерному залі, практично не відчуває болю.

Огнен Вукоєвич, також не літав до Харкова, мав проблеми з симптомами втоми у м'язі, але ось уже два дні працює в загальній групі. І тренується, я вам скажу, з великим бажанням. Олександар Драгович приєднався до партнерів в четвер після того, як тестова робота показала його повне відновлення після деяких складнощів з кравецьким м'язом. Протипоказань з нашого боку немає, але от чи зіграє він у суботу проти "Олімпіка" - вирішувати тільки головному тренеру.

Матч із "Металістом" важко закінчував Андрій Ярмоленко, але зараз можу твердо сказати, що забій м'яза його більше не турбує, він практично здоровий, хоча наші масажисти і фізіотерапевти ведуть з ним певну відновну роботу. З середи гравець тренується на повну силу.

Кілька гравців останніми днями перенесли вірусну інфекцію, яка виводить їх з ладу на короткий термін. У тому числі Бенуа Тремулінас, якому я особисто провів в середу огляд і необхідні процедури - він може повертатися до тренувального процесу. В четвер повернувся і Денис Гармаш, який пропустив одне тренування внаслідок забиття колінного суглоба.

І ще одна приємна для вболівальників новина: Євген Хачеріді з 10 серпня повертається в загальну групу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram