>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос: "У футбол грають 11 на 11"

Денисов вже в строю, а ось Федецький дніпропетровцям наразі не допоможе.

Рамос: "У футбол грають 11 на 11"

Хуанде Рамос побоюється ПСВ і не бачить проблем у своїй команді з "фізикою":

"Я чудово розумію, що для Дніпропетровська та для "Дніпра" це дуже привабливий турнір, дуже цікавий. Уже сім років "Дніпро" не брав участі в груповому турнірі Ліги Європи. Для мене ж це звичайний європейський матч. Як ви знаєте, в моєму активі вже були в цьому турнірі яскраві результати. Я віддаю собі звіт в тому, що це буде цікавий, але водночас складний матч. Наші сили будуть спрямовані на те, щоб вигравати якомога більше матчів в турнірі.

Проблеми з "фізикою"? Мені б щиро хотілося, щоб ми протягом всього сезону грали так само "не стабільно", як вам здається. Щоб з такими "проблемами" ми стикалися впродовж всього сезону. А ми, нагадаю, здобули 7 перемог, тричі зіграли внічию і не зазнали ще жодної поразки! Хотілося б, щоб так продовжувалося і в майбутніх іграх.

ПСВ - типова голландська команда, яка грає в атакуючий футбол і завжди відряджає великі сили футболістів в атаку. ПСВ - один з лідерів голландського футболу, один з найтитулованіших клубів цієї країни. Вони багато грають в європейських турнірах. Я вже зустрічався в тренерській кар'єрі з цією командою, мені відомий стиль гри команди. Не приховую, нам доведеться важко в завтрашній грі, ми з повагою ставимося до суперника, але і у нас є свої козирі, використовуючи які ми здатні перемогти. У футбол грають 11 на 11, і кожна команда намагається якомога краще проявити себе, реалізувати свої козирі. Тому переможе той, хто зробить це краще і зробить менше помилок.

Віталій Денисов - він вже повністю відновився і готовий завтра зіграти. А ось Федецький завтра не зіграє".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram