ГоловнаСуспільствоВійна

На Донеччині через агресію РФ загинули дві людини

Всього за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. 

На Донеччині через агресію РФ загинули дві людини
Наслідки обстрілу Донеччини
Фото: Донецька ОВА

У Донецькій області через російську агресію загинуло двоє людей: у Покровському і Бахмутському районах. Всього за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 149 людей, у тому числі 34 дитини.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

У Мар'їнській громаді Покровського району обстріляні Максимільянівка, Парасковіївка і Костянтинівка. У Курахівській громаді пошкоджено 10 будинків у Дачному, 9 будинків в Острівському, 2 будинки і підприємство у Курахівці. Обстріляні околиці Селидового. Пошкоджено будинок у селищі Шевченко Покровської громади.

У Лиманській громаді Краматорського району пошкоджено адмінбудівлю у Зарічному. У Миколаївській громаді пошкоджено підприємство, у Костянтинівській – інфраструктурний об'єкт. У Розкішному Іллінівської громади загинула людина, пошкоджено 13 об'єктів.

Наслідки обстрілу Донеччини
Фото: Донецька ОВА
Наслідки обстрілу Донеччини

У Часовоярській громаді Бахмутського району поранено людину, пошкоджені 15 приватних будинків, багатоповерхівка і 9 гаражів. У Торецькій громаді загинула людина у Торецьку, поранено 1 людину в Залізному і 1 в Північному. У Сіверську зруйновано 2 будинки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram